34 dagar till Melodifestivalen 2008 deltävlingar börjar

Snart blir Jokrarna till Melodifestivalen 2008 offentliga, spänningen ökar dag för dag. Vi får nog inte veta den under den här veckan utan tidigast den 14 januari. Blir det erkända artister eller riktiga "blåbär"?
Innan dess händer det lite i ESC världen bland annat har Norge den 11jan sin
första MGP deltävling i Stavanger
och på lördag 12jan får vi reda på vilket bidrag Cyperns TV  tittare(60%) och jury(40%) röstar fram i sin Final.

Gårdagens konsert med Peter Jöback och Kungliga Symfonikerna var strålande. Den var bättre än Jöbacks konsert i höstas på Cirkus. Fast det är väl lite orättvist att jämföra dessa två,då det var helt olika repertoarer.
Mellansnacket var bra lagom balanserat och inte så mycket "återanvändning". Jämfört med Tommy Körberg så vinner Peter mellansnacksmatchen med klara 10-0.

image26


image27

Jag är inte rädd, jag kan flyga!


Frågade innan Peter sjöng sitt andra extranummer om han ställer upp som joker i Melodifestivalen då skrattade han och svarade  "ja om du skriver ett bra "arr" och pekade på dirigentens notbok.  :-))
Fan jag som inte kan skriva noter och är helt omusikalisk. Kan väl alltid hoppas på att Christer Björkman har någon som kan fixa det, för det skulle det vara roligt att se Peter Jöback i årets Melodifestival, varför inte i Göteborg så han kanske skulle kunna ge Christer Sjögren ett respass till Kiruna istället för till Globen direkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback