51 dagar kvar till Melodifestivalen 2008 börjar


I vänta på både Melodifestivalen och julen som också är "på G", blev det en sväng till Cirkus ikväll för att se på Tommy Körbergs Julkonsert.
Måste nog säga att den var lite ojämn och inte motsvarade förväntningarna riktigt. Kanske berodde det på att det inte var så mycket julsånger som väntat, och stundtals blev det lite väl mycket mellansnack. Har man sett Tommy tidigare så återanvänds en del skämt.  Fast det  är underhållande att höra Tommy såga Carola, Runar och Christer Sjögren "rakt upp och ner" :-)
Sången var naturligvis lysande Tommy har ju en pipa som heter duga, och naturligtvis sjöng han "Stad i ljus", det var stora applåder från publiken när första tonerna ljöd.
Ljudet på Cirkus var inte så jättebra ikväll, det kan möjligen skilja på var man sitter på arenan, men min erfarenhet är att det är betydligt bättre ljud i Berwaldhallen.
image15

Till vänster på bilden pianisten Stefan Nilsson var väldigt duktig, i bakgrunden skymtar kyrkokören Collegium som kommer från Uppsala. Till höger på bilden körledaren som jag glömt vad han heter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback